Vakmanschap in koeltechniek

In 2008 is John Mensink gestart met Twenko koeltechniek, na 20 jaar gewerkt te hebben in de koeltechniek. Inmiddels is de naam Twenko een begrip in Oost-Nederland, zowel bij klanten als partnerbedrijven.

Twenko koeltechniek staat voor een no-nonsense aanpak, waarbij afspraak = afspraak en persoonlijk contact en vertrouwen hoog in het vaandel staan.

We worden alom geprezen vanwege ons vakmanschap, klantgerichte service en – niet onbelangrijk – een prima prijs-kwaliteitverhouding. Onze vele langlopende klantenrelaties spreken in dat opzicht voor zich.

Specialist in Fujitsu Climate technologie

We werken exclusief met het Japanse warmtepomp en airconditioning topmerk Fujitsu. Fujitsu staat voor “Heating, Cooling, Caring”: hightech klimaatoplossingen voor een maximaal comfort bij een minimum energie-verbruik.

Sinds de introductie van de eerste generatie Fujitsu airconditioners in 1960 is Fujitsu trendsetter en innovator op het gebied van luchtkoeling en actief in meer dan 120 landen.

Fujitsu biedt een grote keuze aan uitvoeringen qua capaciteit (vermogen), inpassing (bijv. staand, wandopbouw, plafondinbouw) en configuratie-opties, van klein tot groot. Door onze jarenlange ervaring en gedegen kennis van de Fujitsu Climate producten vinden we voor vrijwel elke koeltechnische wens de meest geschikte oplossing qua comfort, bouwtechnische inpassing en budget.