Lucht/water warmtepompen

Lucht/water warmtepompen benutten de temperatuur van de buitenlucht door deze om te zetten in warm water voor centrale verwarming en tapwater.

De Fujitsu Loria lucht/water warmtepomp biedt niet alleen een fantastisch rendement voor uw sanitair warm water maar garandeert bovenal een comfortabele totaaloplossing om uw woning duurzaam te verwarmen en koelen.

Voor een aangename temperatuur in huis en warm tapwater heeft u echt geen aardgas en vele kilowatts vermogen meer nodig. Het kan veel energiezuiniger en milieuvriendelijker met een Fujitsu Atlantic Alfea lucht-water warmtepomp, want die haalt de warmte letterlijk uit de lucht. Zo bent u verzekerd van een gunstige EPC en optimaal comfort.

Met een Waterstage lucht/water warmtepomp baadt u in comfort. De buitenunit pompt met een hoog rendement natuurlijke warmte in het water voor afgifte aan radiatoren, convectoren en vloerverwarming. Door toepassing van een Waterstage boiler kunt u bovendien het ganse jaar door genieten van warm tapwater. Fujitsu lucht/water warmtepompen behoren tot de energiezuinigste in de markt en zijn kampioen op het vlak van COP-rendement bij vriestemperaturen.