Lucht/lucht warmtepompen

Fujitsu airconditioners zijn lucht/lucht warmtepompen die de temperatuur van de buitenlucht benutten om die te zetten in koele of warme lucht voor een aangenaam binnenklimaat (aircoheaters).

Voor elke situatie is er een passende oplossing beschikbaar:

Hoog aan de wand units

Fujitsu ‘hoog aan de wand’ AircoHeaters koelen of verwarmen op uiterst energiezuinige wijze iedere ruimte en houden de binnenlucht bovendien gezond. Keuze uit 5 modellen beschikbaar in verschillende vermogens.

Vloer/plafond units

Deze compacte vloer AircoHeaters zorgen voor een comfortabel binnenklimaat, winter en zomer. Ze zijn voorzien van luchtzuiverende filters en zijn bijzonder energiezuinig. Bovendien zijn deze vloermodellen zeer flexibel qua installatie en kunnen geplaatst worden tegen de muur, boven de vloer of steunend op de vloer, zelfs half ingebouwd in de muur.

Cassette units

Deze Cassette AircoHeaters zijn uitermate geschikt voor grotere ruimtes zoals winkels en kantoren met een verlaagd plafond. De doorgedreven inverter- en luchtverspreidingstechnologie van Fujitsu zorgt ervoor dat de warme of koele lucht verspreid wordt tot in het verste hoekje. En dat alles met een laag energieverbruik. Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen en verschillende vermogens.

Inbouw (Duct) units

Fujitsu Inbouw AircoHeaters combineren minimalisme, comfort en energiezuinigheid. Via discrete roosters wordt de warme of koele lucht vrijwel geruisloos verspreid. De units kunnen geplaatst worden in een verlaagd plafond, in een valse wand of gipsplaten omkasting (onder het plafond), en zelfs in het timmerwerk. Sommige modellen zijn verkrijgbaar met het interactief Slim Duct rooster.